rotaatio.org2002

Ei mitään asiaa kenellekään

[12.05.02 20:15]

Oven takana joku koputtaa...

Ovikello soi... mutta ketään ei näy. Mitä hittoa? Missä se on? Miksi se tänne tuli?


Siunattu ja nöyrä ovisilmä, kodin esivartio. Senpä avulla on hyvä valpastella naapurustoa tai suorittaa pientä skriinausta sisään­pyrkivien osalta. Eihän sitä aina jaksa leikkiä kaikkien kanssa, kaiken aikaa, varsin­kaan kotosalla. Kodin ovi on jotain, mikä on hyvä painaa kiinni paskan päivän päätteeksi. Sinitarraa ovisilmään ja tarkistus, että ovi on varmasti kunnolla lukossa. Naks ja klik. Puhelin kiinni. Ahhh... välitön nirvana, Kiven sanoin: ”kaukana on kavala maailma”. Minulla ei ole mitään asiaa kenellekään, eikä kellään ole mitään asiaa minulle. Näin sen pitäisi olla.

Lukot ja salvat, luotettavat toverit, missä olisimmekaan ilman heitä. Malja heille ja heidän isilleen: toveri insinööreille. Pitkää ikää myös kommunikaatiokatkoksille ja erakoitumiselle. Eläköön introspektio!


Straight to the top!top

rotaatio.org 2002: look ma! no tables!

Päässä pyörivät:

MUSIIKKI:
Timbaland & Magoo: All Ya'll
Raikas hip-hop-raita koneiden kuninkaalta Timbalandilta. Suloista naislaulua jännittävän etnisen riffin päällä. For all my peeps, indeed.

ELOKUVA:
Jenson/Adamson: Shrek
Todella virkistävää nähdä välillä animatio, joka tarjoaa jotain myös ns. aikuiselle. Tosin se mitä tarjotaan on enempi tota pieruhuumoria, mutta onhan se parempi kuin ei-mitään. :)

Viimeaikaisia:

Ruoto puhuu [11.05.02]
Vastenmielisyys valvetta kohtaan [10.05.02]
Pitkä taival epäsuotuisissa olosuhteissa [09.05.02]
Sade [05.05.02]
Kukassa [02.05.02]

Etsitkö jotain?:


rotaatio.org  web


Standardi tai kuolema!

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
 
rotaatio.org 2002: look ma! no tables!